Tuesday, October 6, 2009

Bukan stakat MC, nyanyi plak!



Alamak..butterfly in my stomach dah start!!! Event tu esok. Tapi seram sejuk nak kena jadi MC dah terasa. Hahahaha. Padan muka aku. Sapa suruh cakap " nak!", kan dah kena. Yang makin jadi best nya..akulah MC dan aku juga kena perform nyanyi esok.Kuang..kuang..kuang.. Menanah la telinga orang yang datang nanti. Hehehe.Macam ni...

semalam masa meeting Manager HR cakap nak formal sikit pula. Hmmm..macamana ek. Aku nak tema santai. Relax..orang relax, aku pun tak kelam kabut. Tengoklah macamana nanti. Esok ada rehearsal pukul 11.00 pagi kat Bangunan Mawar (sapa yang nak datang tengok..bolehla kalau x malu) So most probably text lebih spontan cuma aku kena tau position mesej aku tu. Taklah terbalik-balik.

Aku rasanya pilih lagu Hail Amir, tapi bukan lagu raya. Boringla..So aku pilih lagu joget "wajah kesayangan hamba"..Amacam?? Korang pernah dengar ke? Alaa..Zahid pernah bawa lagu tu. Ada gelek-gelek sikit. Hahaha.macamana la rupa aku nanti..


4 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

sila nyanyi smbil joget gelek2 ye en. azam..hehehe

gud luck..hehehe

PapaiMan said...

hahaha..macamana la rupanya nanti ek

Ayah said...

Ingat lagi tak masa abang berumur empat tahun, abang ikut ayah ke sekolah. Ayah jadi juruacara majlis. Semasa ayah berceloteh, abang duduk di belakang (atas pentas).
Untuk menjadi seorang MC yang berjaya, kita perlu tahu mengawal audien. Selamat berjaya..... ke mana tumpahnya kuah?

HudaBanny said...

perghhh bergegar nnti stage tu..ko jgn gelek lebih...pastu kang tershasul plak chef wan ko....hahahhaaha

Blog Widget by LinkWithin