Wednesday, October 28, 2009

Dapat Canon DSLR 1000D..TQ Sayang

Dulu masa kecik bila ayah aku tanya nak hadiah apa? aku mesti jawab kamera. Pastu mak aku pelik..Nak buat apa kamera?? Aku jawab aku suka mengabadikan sesuatu yang cantik! dengan itu juga aku dapat tunjuk kreativiti aku dengan hasil gambarnya nanti. Gambar adalah sesuatu yang kaku tetapi mengandungi 1001 cerita..

Alhamdulillah..di hari Anniversary kami yang ke tiga, wife menghadiahkan aku kamera CANON DSLR 1000D. Macam tak caye. Lama dia simpan duit, rupanya nak belikan aku hadiah tu. Thanks sayang..

Aku bukanlah expert sangat. Tapi keinginan untuk belajar meluap-luap. Mana tau 1 hari nanti aku boleh buat bisnes dengan camera ni...

Inilah Canon DSLR 1000D !

Poyo je lebih...hahahaha

Antara yang aku shoot tanpa edit. Sorryla..baru nak belajar!
(Klik untuk besarkan dan lihat hasilnya..komen sikit!)






3 comments:

HudaBanny said...

ben banyak photography punye buku & magazine...dia kan dulu photoghaper..ko tanye dia pon dia ok.....

PapaiMan said...

ok gak..tapi bilanya nak belajar..xpela belaja guna youtube jek.hehehe

Mohd Arzaiee & Norzitaty Rubaya said...

Wah En. Azam gumbira sakan dpt camera...ada manual yg soft copy...smbil2 ngadap laptop leh stdy gk...

huh leh wat duit ni...nnt org try tnya member...dia ada manual tu ase

Blog Widget by LinkWithin