Tuesday, August 11, 2009

Lupe lak minta maaf


AMPUN..AMPUN DAN AMPUN!

Banyak kali dah minta maaf. Tak taulah nak maafkan ke tak? Pada Anjut yang bagi something untuk aku buat (bagi tag kot)-nanti abang Azam try buat, dan pada semua yang dah boring masuk blog aku ataupun boring tengok asik tukar template jek...

First aku bz gila sebab skang dah balik uma sendiri. Jadi kenalah menjadi JAGA sebab tolong Mummy jaga Iman. Kalau kat kampung ada Atie dan Ani. Ble gak aku curik tulang bila kena buai Iman.Hehehe. Tapi dah duk 3 orang kat uma ni, maka takde kerja lain yang mampu aku buat melainkan menyusukan Iman, membasuh baju, buai Iman dan sebagainya. Tolonglah mana yang boleh sebab kesian kat Mummy gak..penat. Tapi selalunya bila tugas menyusu aku cukup suka sebab akux dapek nak susukan Iman. Hehehe.Mana ada susu badan. Dalam pukul 11 dah tido.malam ni cilok masa sikit. Sebab pagi pukul 6.00 dah bangun sebab sekarang nak kena 'sediakan' Iman juga. ganti diaper dia sebelum kuar rumah..Mummy nak susukan dia lagi. dan aku kemas uma apa yang patut. Aku tak suka berselerak.

Training pula berlambak..kerja lagik! Aaaarrrggghhhh

Last sekali..aku tukar template sebab wordpress yang aku guna untuk template lama tu LEMBAB gila!! Aku sendiri nak update pun susah. Kira average la..rasanya semua orang pun susah nak access. sebab tu aku tukar pada yang standard dan senang nak access..Korang jangan marah eh!!

2 comments:

mummy said...

susah lah nak bace...color mcm nie...

PapaiMan said...

Rasanya okey kot kaler. dah try kat PC lain..ok. Ada cadangan?

Blog Widget by LinkWithin